De anderen helpen de voordelen van High pressure compressor realiseren

Werk jouw meteen met lage druk tackers welke werken met maximaal 8 bar, geen enkel probleem. Omdat de compressoren ook bestaan uitgerust betreffende twee koppelingen voor maximaal 8 bar kan geleidelijk overgegaan geraken tot een 22 bar High Pressure apparaten. Jouw oude investeringen kunnen uiteraard niet verloren.  

Wij onderscheiden een paar segementen: coilnailers bestemd voor een (pallet)industrie en construction coilnailers welke via ons allround aannemersbedrijf gebruikt geraken.

Daarenboven heeft de goede druk behalve dit gunstige zwaarte en een gunstige afmetingen nog meer voordelen. Zo worden, tijdens het werken betreffende ons tacker, een nag

Oliegesmeerde compressoren hebben indien baten het ze wat langer mee kunnen dan olievrije compressoren en over dit doorgaans wat stiller bestaan. Nadelen zijn dat ze olie mogen lekken tijdens transport en dat ze verdere onderhouden eisen omdat ze iedere keer echt gesmeerd moeten geraken.

Ook op andere vlakken blinkt de compressor AC310H uit. Dankzij een 4-polige inductiemotor kan zijn dit geluidsdrukniveau immers buitengewoon laag, en dat werkt wel zo prettig.

Tezamen betreffende een Tjep High Pressure compressor kan zijn dit nu mogelijk om een grotere slang te benutten buiten het het een prestaties van de machine negatief

Geen moeilijk drukte verdere betreffende vlechttangen, neen eenvoudig een MAX Vlechtmachine aan click here dit te vlechten betonijzer publiceren en een trekker overhalen!

Dit gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) vormt dit mogelijk de compressor regelrecht te publiceren op een locatie waar u dan ook juiste werk bent, zonder de gehoor te belasten.

Bespaar tijd en bedrag met die unieke MAX Rebartier Vlechtmachines. Een vlechtmachines bestaan perfect wegens bij verschillende het bevestigen met vloerverwarmingsslangen. Om een verschillende types Rebartier te bekijken klikt u dan ook op de afbeelding.

Het bestaan adapters een luchtpistool. Betreffende ons persluchtventielset maak jouw jouw compressor bestemd voor het opblazen van bijvoorbeeld fietsbanden, zwembaden, luchtbedden en leren ballen.

Voor GAMMA vind jouw verschillende compressoren. Daar waar moet jouw op letten indien jouw een compressor koopt? Hieronder zie jouw de voornaamste aandachtspunten:

Ons slanggeleider zorgt ervoor het de tuinslang buiten knikken opgerold mag worden, dit doet u door juiste handvat op een haspel te draaien. Een haspel neem

22 bar, daarom is dit zoveel compacter en lichter. Ze zijn niet verdere uit een klusbus en bouwplaats weg te overwegen, een tackers en nailers die werken op 8 bar. Nieuw wegens Makita is een Japans technologisch hoogstandje het werkt met ons druk welke bijkans 3 keertje zo hoog is: namelijk 22 bar, High Pressure.

Op deze plaats kan u ons afwisseling maken uit de gespecialiseerde Nietapparaten. We hebben lichte nietapparaten passend vanwege folie tot de zware nietapparaten passend vanwege emballage, kozijnen en verdere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *